Den smarte Roomba S9+ robotstøvsuger og et støvsuger mundstykke i høj kvalitet kan købes her

Handel & Erhverv

Man har hos Fnugfri.dk altid en masse gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige støvsugere og tilbehør hertil. Det brede sortiment byder bl.a. på den smarte Roomba S9+ robotstøvsuger og støvsuger mundstykker.

Roomba S9+ robotstøvsuger

Fnugfri.dk er udbyder af en masse forskellige kvalitetsrigtige støvsugere. Herunder findes bl.a. den smarte Roomba S9+ robotstøvsuger, som er den nyeste model fra iRobot. Med den nye smarte robotstøvsuger får man en maskine med sans for detaljer, ift. Udformning, formen, ruller og meget andet. Ligeledes har Roomba S9+ robotstøvsugeren et smart og elegant design, man blender sig ind i stuen og hjemmet. Roomba S9+ støvsugeren kommer også med nogle smarte funktioner, som fx den automatiske tømmefunktion, der sørger for at tømme støvet i dens ladestation. Grundet dens smarte design kan den også nå helt ind i hjørnerne, hvor dens 2 ruller samler og suger støvet til sig. Ligeledes kommer Roomba S9+ med dens helt egen app, hvor man kan inddele hjemmet i forskellige rum, hvis der er steder den ikke skal køre. Læs mere om robotstøvsugeren på fnugfri.dk.

Støvsuger mundstykke til forskellige modeller

Fnugfri.dk er også udbyder af en masse forskellige støvsuger tilbehør, herunder støvsuger mundstykker. Her findes et bredt udvalg af smarte og kvalitetsrigtige støvsuger mundstykker, som der kan tilkøbes hvis man ønsker andre mundstykker eller ens gamle er blevet slidt op eller gået i stykker. Der findes støvsuger mundstykker hos Fnugfri.dk til stort set alle modeller og mærker af støvsugere, så alle kan finde noget til deres behov. Støvsuger mundstykkerne fås i mange forskellige modeller, så du både kan finde nogle til møbler, gulv osv. Klik ind på fnugfri.dk og find de helt rigtige støvsuger mundstykker til dit behov, hvor der også tilbydes god rådgivning til at finde de rigtige modeller.

Besøg Fnugfri.dk i en af de fysiske butikker eller på deres website, hvor alle modeller og hjælp kan findes.