DK-TEC leverer Skovklo til minilæsser og skivehøster

Handel & Erhverv

Har du brug for en ny skivehøster, skovklo til minilæsser eller andet maskineri til små og store opgaver, er DK-TEC klar med et særdeles godt udvalg lige nu. Butikken drives af et dygtigt team af medarbejdere, som næsten altid vil kunne hjælpe dig med at få anskaffet den helt rigtige type maskineri, til den type opgave som du står over for. Læs mere om butikken og om deres katalog i artiklen herunder.

Gør høsten let med en skivehøster til traktor

En skivehøster er et smart redskab, der kan gøre ellers besværlige opgaver til en sand fornøjelse. Med høj effektivitet og lige så høj brugervenlighed, bliver hø-arbejdet nemt og effektivt klaret, når man har adgang til en skivehøster man f.eks. kan spænde efter sin traktor. Hos www.dk-tec.dk finder man en stor del af de typer maskineri man kan få brug for i forbindelse med f.eks. landbrugsarbejde, og ikke så overraskende også flere modeller inden for skivehøstere. Her kan man vælge imellem en kompakt model med en arbejdsbredde på 1,70 meter, samt den ekstra store med en arbejdsbredde på 2,55 meter, alt efter hvad der egner sig bedst til den arbejdsmængde man står over for. Fælles for begge modeller, er at de ligesom resten af udvalget af maskiner hos forhandleren, leveres i en kvalitet som sikrer at de nok skal holde til mange fremtidige høstsæsoner.

Kom igennem skovarbejdet med en skovklo til minilæsser

Foruden skivehøster, kan man bl.a. også købe en smart skovklo til minilæsser hos DK-TEC. Her bliver man præsenteret for to varianter at vælge imellem, der begge kan klare temmelig store arbejdsmængder uden problemer. En skovklo til minilæsser er en smart tilføjelse til ens arsenal med minilæsser udstyr, som man med sikkerhed vil kunne få masser af gavn af i forbindelse med skov arbejde. Udover skovklo til minilæsser, finder man også en række andre typer tilbehør til minilæsser hos forhandlerne, bl.a. ballespyd, balletang, pallegaffel og siloklo til minilæsser i kataloget lige nu.