Find alt lige fra en indkøbstrolley til Tena produkter hos SeniorSalg.dk

Handel & Erhverv

Hos SeniorSalg.dk kan du finde alt i hjælpemidler til gode priser. Der er bl.a. et bredt udvalg af Tena. Du kan også finde en smart indkøbstrolley i butikken.

Tena hjælpemidler

SeniorSalg.dk sælger hjælpemidler til ældre, der skal bruge lidt ekstra støtte i hverdagen, og det kan være hvad som helst; et par stødabsorberende sko til at støtte de ømme fødder, eller hjælp til at leve med inkontinens. Hvis du lider af ufrivillig vandladning, så er Tena et godt mærke at kende til, for de laver mange forskellige super smarte hjælpemidler, som gør det lettere. Hvis man lider af inkontinens, så betyder det at man kan komme til at tisse uden at ville det, og det kan selvfølgelig være upraktisk, men det er der dog råd for. Der er findes bl.a. bleer til voksne fra Tena eller drypbind til både mænd og kvinder, hvis det kun er mindre vandladninger det drejer sig om. De laver også fikseringsbukser som gør det lettere at holde det inde. Der findes også soveunderlag i butikken, som er smarte derhjemme i sengen, hvor inkontinens især kan være et problem.

Smart indkøbstrolley

SeniorSalg.dk har alt i smarte hjælpemidler til seniorer. Mange har svært ved at handle ind, da varerne er alt for tunge til at bære hjem, og det kan faktisk være rigtig irriterende. Men det er der heldigvis råd for, for med en indkøbstrolley kan du let købe flere kilo varer og let få dem hjem. Der findes forskellige smarte modeller, og du kan være sikker på, at livet bliver lettere med en indkøbstrolley, for sådan vil du helt sikkert synes det er let at gå ned og handle. Den kan klare mange kilo og den er let at køre med de robuste hjul. Den kan fyldes op til randen og er stadig super let at køre. Find lige den model, som passer til dig på www.seniorsalg.dk, hvor du kan finde mange forskellige super gode modeller og indkøbstrolleys til gode priser, samt mange andre smarte hjælpemidler til det daglige hverdags liv.