Salg af containere til blandt andet begivenheder

Handel & Erhverv

Hos DC Supply kan du finde mange forskellige spændende containere til gode priser, så lej eller køb container hvis du skal bruge fx en event container eller en containerbolig.

Køb containere

DC Supply sælger mange forskellige containere til mange forskellige formål, og de har eget værksted med ingeniører, bygningskonstruktører, arkitekter og håndværkere ansat, som kan ombygge en container til nærmest ethvert formål. Køb container hvis du har en byggetilladelse på en grund du lejer i en begrænset periode, for sådan kan du hurtigt finde en løsning til en billig pris, og du kan på den måde hurtigt få sat nogle gode funktionelle boliger op, som kan fjernes igen lige så hurtigt, når lejekontrakten udløber. Sådan kan man hurtigt bygge ungdomsboliger eller yde genhusning, for en container kan isoleres, der kan sættes vinduer og dør i, og der kan tilføres el og vand, så det bliver en rigtig god og funktionel bolig til en super god pris. Køb container hvis din virksomhed har et helt specifikt behov om opbevaring, værksted, transport eller afbrænding. Køb container hvis du skal bruge en mobil, hurtig og billig løsning på noget helt specifikt.

Event container til begivenheder

DC Supply sælger og lejer også mobile event containere, som kan bruges til ufatteligt mange forskellige formål. På dc-supply.dk kan du se nogle eksempler på, hvordan sådanne har har været brugt førhen, og det kan være at det kan inspirere dig til, hvordan du selv kan bruge en event container. Der er bl.a. barcontainere, containerens sider og tag åbnes med hydrauliske pumper og danner et tag over baren, som kan bruges til festivaller og andre events. Du kan se en event container bygget til et cykelbibliotek, et mobilt showroom, en udstillingscontainer, et udspringstårn, en mobil scene og meget mere. Skal du bruge en event container til en begivenhed, så er det et godt sted at lede, for der er mange forskellige modeller og de kan bruges til nærmest hvad som helst. Læs meget mere på siden om de forskellige muligheder, for de bygger gerne en skræddersyet model til dig efter dine behov.