Proteinkager og glutenfrie pandekager – Mixes til hurtig bagning fra Protein Baker

Handel & Erhverv

Har du en sød tand, men gider du ikke at ty til det usunde? Protein Baker har den perfekte løsning i form af proteinkager og glutenfrie pandekager. Alle deres løsninger er proteinrige og frie for gluten samt lavet af de bedste ingredienser. Vælg sundt og uden tilsat sukker på proteinbaker.dk.

Muligvis de bedste proteinkager!

Bestil blandinger til de uimodståelige proteinkager, som nærmest ikke tager nogen forberedelsestid. Hvis du har en sød tand, som kan være svær at tilfredsstille, men du stadigvæk tænker på sundhed og næring, så er bage mixes fra Protein Baker en super løsning. Deres proteinkage mix fås i flere udgaver, hvor du kan vælge imellem chokoladekage og brownies – bedre bliver det ikke! Du kan bage den når som helst, da den ikke tager lang tid at forberede. Proteinkager er perfekte efter træningen, hvor man har brug for noget proteinrigt for at genopbygge de iturevne muskelfibre, så de bliver stærkere og superkompenserer. Der kan også være andre målgrupper, som kan drage fordel af ekstra proteinrig kost. Uanset hvorfor du ønsker flere aminosyrer igennem kosten, kommer du til at elske brownies eller chokoladekage fra Protein Baker, der har mixes til de bedste proteinkager på markedet.

Glutenfri pandekager eller vafler – Bestil på proteinbaker.dk

Glutenfri pandekage er også en mulighed hos Protein Baker, der tilbyder mange forskellige glutenfrie bageblandinger af høj kvalitet og med sublime ingredienser med stort fokus på sundhed og næring. Derfor er du også sikret en seriøs ernæringsprofil med glutenfri pandekage fra proteinbaker.dk samt masser af smag. Når du har prøvet en glutenfri pandekage fra Protein Baker, er der ingen vej tilbage! De er lavet efter egen opskrift, og fås i et hav af varianter. Vælg imellem glutenfri pandekage med chokolade, jordbær, choko chip og andre smagsvarianter, der får din mund til at løbe i vand. Lav også glutenfrie og proteinholdige vafler med samme bageblandinger.

Bestil lækre bageblandinger til glutenfri pandekage, proteinkager som brownies og chokoladekage samt det bedste brød. Klik ind på proteinbaker.dk, og se udvalget.