Profilmetal A/S: Alt i stålprofiler, ståltrapez tagplader og fugleklods i høj kvalitet

Handel & Erhverv

Profilmetal A/S har siden 1994 fremstillet stålprofiler og ståltrapez på egen fabrik, og denne erfaring med processen sikrer dig i dag et produkt i højeste kvalitet. Er du på udkig efter tagmaterialer til et privat eller erhvervsorienteret projekt, så finder du hos dem gode, holdbare produkter til fordelagtige priser.

Stålprofiler i høj kvalitet direkte fra fabrikken

Går du med tanker om at investere i nyt tag til hjemmet, firmaet eller skal du blot bruge holdbare tagmaterialer til et byggeprojekt? Så får du hos Profilmetal A/S materialer i en uforligelig kvalitet. De står nemlig selv for produktionen af deres ståltrapez tagplader, så både design, funktionalitet og holdbarhed er i top. De har mange års erfaring med produktion af stålprofiler, og denne erfaring på området har over årene resulteret i en række forskellige produkter. Derfor finder du hos dem stålprofiler med en profilhøjde fra 18-35 mm, der hver især fås i en række forskellige farver. Kunne du tænke dig et mere indgående indblik i produktionen har du på profilmetal.dk også mulighed for at se en video over produktionen af deres stålprofiler. På den måde kan du danne dig et fuldstændigt overblik over de muligheder, firmaet tilbyder dig.

Se også udvalget af fugleklodser til taglægning på profilmetal.dk

Skal du i tillæg til de rigtige stålprofil tagplader også bruge fugleklodser, så taget lægges tæt og sikret, finder du også det i sortimentet hos Profilmetal A/S. De forhandler nemlig alle de materialer til taglægning, der skal bruges til deres tagplader. Derfor finder du på deres hjemmeside også fugleklodser og andre skumklodser til alle de forskellige profiltyper, så du kan være sikker på, at klodserne passer til det valgte tag. Med de rigtige fugleklodser kan ud nemlig være sikker på, at taget holder mange år – ikke mindst da Profilmetal A/S tilbyder op til 40 års garanti på deres tagplader.

Der er dermed mange muligheder for at gøre en god handel, hvis du klikker ind forbi www.profilmetal.dk. Der får du nemlig adgang til hele udvalget af stålprofiler, fugleklodser og meget andet tagmateriel, som forhandles direkte fra Profilmetal A/S fabrikken og altid til fordelagtige priser.