Dyk ned i det imponerende udvalg af både traditionelle bøger og gode lydbøger på tales.dk

Hobby

På tales.dk forhandles bøger i alle formater. Lydbøger, e-bøger eller gode gamle bøger af papir. Det store udvalg af digitale bøger bliver frit tilgængeligt med et abonnement på tales Premium. Meld dig derfor ind allerede i dag, og drøm dig væk i gode lydbøger, fangende e-bøger eller sjove spil.

tales har bøger for enhver og enhver smag

Med et abonnement på tales Premium kan du lytte og læse, som du lyster. tales Premium åbner nemlig ikke bare op for et katalog på over 12 millioner e-bøger og lydbøger, men giver desuden rabat på de allerede billige bøger af lim og papir. Efter at du har oprettet et abonnement på tales.dk, downloader du ganske simpelt tales-appen og forsvinder lige så simpelt væk i en verden af skønlitteratur, kogebøger eller fantastiske eventyr. Bøger får du som sagt ekstra rabat på, og du kan se præcis hvor meget under hvert enkelt produkt på tales.dk.

Se også udvalget af gode lydbøger, du kan lytte til overalt

Hvis du elsker at høre lydbøger, ved du også, at kvalitet er vigtigt for en behagelig lytteoplevelse. Hos tales får du gode lydbøger til enhver smag. En behagelig stemme er nemlig ikke bare vigtig, men altafgørende, når du skal kunne drømme dig væk i den nyeste krimiroman eller fokusere på vigtig information i en detaljeret fagbog. Derfor fås gode lydbøger i stor stil hos tales, sådan at du kan tage din bog med dig i ørene, selvom du har hænderne fulde. Du finder alle de nyeste bestsellere som lydbøger på tales, og behøver derfor aldrig gå glip af en bog, der trender, selvom du hellere vil lytte end læse. På tales.dk kan du gå på opdagelse i det store udvalg af lydbøger allerede i dag og vurdere, om et Premium abonnement kunne blive din næste gave til dig selv eller en, du har kær.