Er du tiltalt / sigtet og har behov for en forsvarsadvokat?

Handel & Erhverv

Alle fortjener en forsvarsadvokat, der er dygtig. Hvis du f.eks. er sigtet eller tiltalt i en straffesag, eller du kender en, så overvej Advokatfirmaet Strauss & Garlik. Deres hjemmeside strafferet.com giver dig et indblik i dine rettigheder og muligheder.

Vælg en forsvarsadvokat fra teamet hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik

et stærkt forsvar, der arbejder hårdt. Advokatfirmaet Strauss & Garlik tager hånd om din sag og er en forsvarsadvokat med masser af erfaringer. Du kan vælge en af deres forsvarsadvokater, lige meget hvad du er sigtet for. Tillid imellem den anklagede og advokaten er vigtig, da det kræver, at du eller den sigtede forklarer situationen 100 %, så de kan arbejde bedst muligt på sagen. Hvis du vælger Advokatfirmaet Strauss & Garlik, så kan du vide dig sikker i, at din sag er i de bedste hænder. Hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik koster det ikke noget at stille spørgsmål. De kan vejlede dig om flere facetter: Først og fremmest, om du rent faktisk har behov for en forsvarsadvokat, men også hvordan du fremskaffer adgang til sagsmaterialet hos politiet. De giver dig vejledning omkring din generelle kontakt med politiet, og de kan selvfølgelig også give dig deres vurdering af sagens udfald (dog med forbehold). I nogle tilfælde er der også mulighed for at få advokathjælp betalt af det offentlige. Så tøv ikke med at kontakte dem, og hør om dine muligheder. Du fortjener den bedste forsvarsadvokat.

Her er nogle ting, du skal vide, hvis du er sigtet eller tiltalt i en straffesag

Det er aldrig rart at være sigtet eller tiltalt i en straffesag, men det er stadigvæk vigtigt, man holder overblikket. På strafferet.com finder du nogle gode bulletpoints om, hvordan du skal forholde dig til sigtelsen. Du har selvfølgelig nogle rettigheder, men det er ikke altid, at disse er indlysende for den almindelige borger. Du har først og fremmest ret til at vælge din egen advokat til straffesagen. Du har også ret til denne advokathjælp øjeblikket efter, du er sigtet. Læs mere online.