Frokostordning og receptionsmad fra www.madkonceptet.dk

Handel & Erhverv

Det handler om den gode frokost hos Madkonceptet. De tilbyder frokostordning, som ingen andre. Det er i høj grad fordi, de altid benytter de bedste, og selvfølgelig også yderst friske, råvarer. Når I har knoklet hele formiddagen, fortjener I naturligvis også god mad. Vælg firmafrokost fra madkonceptet.dk, og løft stemningen. De tilbyder også receptionsmad, tapas og konfirmationsbuffet.

Frokostordning med udsøgt firmafrokost ud af huset – København og omegn

Det er rigtig lækkert med firmafrokost fra Madkonceptet. Bestil frokostbuffet online på www.madkonceptet.dk. Mange går med en forestilling om, at det er svært at skifte frokostordning. Det kunne dog ikke være længere fra sandheden. Med et opkald, så er den i hus. Hvis I er kørt død i jeres gamle firmafrokost, så fortjener I at prøve den fra Madkonceptet. Den er altid bygget på solide ingredienser, hvor ingredienserne får lov til at løfte maden op. Det kan sagtens være simpelt og lækkert på samme tid. Vegetarer og medarbejdere, der ikke spiser svinekød, kommer ikke til at gå sultne fra bordet. Madkonceptet tilpasser også deres frokostordning ganske gratis til ansatte, som kun spiser plantebasseret mad, eller som har forskellige allergier. Der står meget mere om frokostordning på www.madkonceptet.dk, der leveres i København.

Nem receptionsmad, som ikke kræver bestik

Få også receptionsmad i hovedstaden, som leveres til døren. Madkonceptet er specialist i catering både til receptioner, ferniseringer og mere casual begivenheder, hvor der skal serveres lidt lækkert, man kan nippe af. Receptionsmad fra Madkonceptet er simple specialiteter, der er en fryd for ganen, og som ikke kræver bestik for at nydes. Det vil sige, at receptionsmad fra madkonceptet.dk er en slags fingerfood, og du kan frit vælge fra en lang liste online. De tilbyder bl.a. jomfruhummerterrin og bagte butterdejs snegle. Bestil toast med skinke og aubergine samt tærte med gedeost og pærer. Der er frit slag. Sæt blot flueben ved så mange, du har lyst til, og få receptionsmad til døren i hovedstaden. Så nemt er det, når man vælger diner transportable hos Madkonceptet!