Figurer / mønter med kinesiske stjernetegn og krystal prismer hos Tessies

Hobby

Tessies tilbyder forskellige ting inden for kinesiske stjernetegn samt prismer i krystaller. Vælg også forskellige typer af sten som f.eks. gagat og ametyst. Bestil penduler, Buddha figurer m.fl. online på tessies.dk.

Kinesisk stjernetegn – Køb mønter og figurer på tessies.dk

Tessies sælger nogle unikke figurer med kinesiske stjernetegn. Vælg figurer som Aben, Geden, Grisen og Tigeren. Hvis du har interesse i kinesiske stjernetegn og deres spirituelle betydning, men også hvis du blot leder efter pyntegenstande, så er disse mytiske figurer interessante. Der er nemlig rigtig mange kinesiske stjernetegn at vælge imellem, også Tigeren, Hanen, Hesten og Hunden. Disse figurer er farverige og designet detaljeret. De kommer med en kinesisk beskrivelse i bunden. Tessies forhandler også mønter med kinesiske stjernetegn. Du kan samle dem alle via tessies.dk, som tilbyder god kundeservice. Har du spørgsmål til denne kategori med kinesiske stjernetegn, så må du aldrig tøve med at stille dem til personalet. De imødekommende mennesker bag www.tessies.dk vil være i stand til at hjælpe dig yderligere.

Prisme i krystal – Butik i København

Det vil også være muligt at finde prismer i flotte design på tessies.dk, der forhandler unikke modeller i krystal. Køb krystalglasprismer til pynt i din bolig. De siges at skulle løfte energien. Har du tung / stillestående energi, så kunne det måske være en mulighed at prøve, om en prisme i krystal kan hjælpe. Disse kan købes enkeltvis på tessies.dk, der også forhandler samlede prismeformationer f.eks. med 7 smukke krystaldråber. Der er mange spændende muligheder i kategorien med prismer på tessies.dk, og du kan også besøge den københavnske butik for at kigge nærmere på prismerne.

Bestil f.eks. kinesiske stjernetegn og prismer i krystal på tessies.dk, som også sælger penduler og drømmefangere. Se de mange smukke sten som aventurin, gagat og ametyst, og find masser af varer med spirituel betydning. Du kan bl.a. bladre frem og tilbage i kategorier med tarotkort, englekort og bøger. Bestil også salvie, spray, duftlamper og røgelse. Både online på www.tessies.dk og i KBH butikken kan du købe kors, Buddha figurer og meget andet.