Se det store sortiment af brygudstyr og malt til ølbrygning hos JMBryg ApS

Hobby

Ønsker man at prøve kræfter med at brygge øl derhjemme, så er JMBryg ApS det helt rigtige sted at shoppe. Det brede sortiment byder på alt hvad man skal bruge af brygudstyr, maskiner og råvarer, til at lave hjemmebrygget øl.

Få den rette hjælp, med at finde det helt rigtige brygudstyr

Man finder hos JMBryg ApS et stort udvalg af kvalitetsrigtigt brygudstyr. Da hjemmebrygning af øl kan være en svær proces, hjælper JMBryg ApS med at finde alt det rigtige brygudstyr til dig. Din hjemmebryggestation skal sættes sammen præcist efter dine egne ønsker, hvor at der guides til at sætte det korrekt op, og med det rigtige brygudstyr. En hjemmebryggestation kræver som minimum en række maskiner og udstyr, for at kunne fungere optimalt. Herunder skal der bruges CO2-udstyr, fermenteringsudstyr, flaskeudstyr, fustageudstyr, rengøringsudstyr og en ølbrygningsmaskine. Med alt dette forskellige brygudstyr, kan der også brygges cider eller vin, hvis det hele sættes op korrekt. Læs eventuelt meget mere om dine muligheder på www.jmbryg.dk.

Vælg malt til ølbrygning efter eget ønske

For at starte processen med at brygge øl eller lignende, skal der bruges malt. Her tilbydes et stort udvalg af malt til ølbrygning, alt efter hvilken type øl man ønsker at fremstille. Malt til ølbrygning stammer fra spiret korn, som oftest kommer fra byg. Malt til ølbrygning er en af de grundlæggende råvarer, da proteinerne i malten går ind og danner skum, samt hjælper med gæringsprocessen. Der findes hos JMBryg ApS forskellige slags malt til ølbrygning, alt efter om man ønsker at fremstille løse eller mørkere øl. Malten vælges efter eget ønske, hvor man kan finde ud af mere på www.jmbryg.dk. Det er yderst vigtigt at finde den helt rigtige malt til ølbrygning, da det fx har stor betydning for smagen og kraften i øllen, hvor længe og hvor høj en temperatur malten er blevet tørret ved.

Besøg JMBryg ApS allerede i dag, hvis du gerne vil starte dit helt eget hjemmebryggeri.