Find dine Anna von Lipa glas hos Remix by Sofie

Interiør

Er du glad for farver? Så vil Remix by Sofie uden tvivl sætte et smil på dine læber! Det store udvalg af boligtilbehør bugner nemlig med Anna von Lipa glas og skåle i fantastiske farver og endnu vildere former. Det hele er samlet på www.remixbysofie.dk sådan at du let kan finde tid til fest og farver i dit hjem og din hverdag.

Brug Anna von Lipa glas med harlekin mønster

Remix by Sofie er stolte af at være en af Danmarks største leverandører af Anna von Lipa glas. De mange populære serier af Anna von Lipa glas har været en del af www.remixbysofie.dk fra starten, og er uden tvivl en af webshoppens mest populære produkter. Tag for eksempel serien af pindsvine glas. De kan med deres fine pindsvine-lignende form blive blikfanget på ethvert spisebord, og samtidigt passe perfekt til de populære pindsvine-kander ligeledes fra Anna von Lipa. Kan du ikke bestemme dig, kan du også sagtens mixe og matche dine nye Anna von Lipa glas, sådan at du dækker op med modeller i både confetti-, swirls- eller harlekin-stilen.

Udsmyk dit hjem med Anna von Lipa produkter

Der findes meget andet boligtilbehør fra mærket Anna von Lipa på www.remixbysofie.dk. Webshoppen er nemlig en af landets mest dedikerede forhandlere af vaser, skåle m.m. fra Anna von Lipa. Hos Remix by Sofie ved man, at farver og kulørt bordopdækning er oppe i tiden, og netop derfor er mærket Anna von Lipa den perfekte samarbejdspartner. Anna von Lipa leverer fantastiske mundblæste glasprodukter, der alle håndlaves af erfarne glaspustere i Tjekkiet. Du kan altså gøre din bordopdækning helt unik med dine personlige favoritter fra Anna von Lipa, der passer til både hverdag og festlige lejligheder, som for eksempel fødselsdage eller påske-middage.

Når du bestiller på www.remixbysofie.dk leveres dit indkøb inden for 1-3 dage, og kan desuden nemt returneres gennem returportalen for bare 35 kr.