Sund hud? Køb hovedbundsolie og badeolie hos Badeanstalten

Skønhedsprodukter

www.badeanstalten.dk er manges foretrukne forhandler af hudplejeprodukter af en høj og naturlig kvalitet, der imødekommer alle hudtyper. Gå selv på opdagelse i det velduftende og plejende univers af alt fra hovedbundsolie og bodyscrubs til badeolier og ansigtscremer m.m. Når du handler hos Badeanstalten, kan du være sikker på den højeste kvalitet af plejeprodukter fremstillet i Danmark.

Hovedbundsolie, der afhjælper tør og irriteret hovedbund

Hvis du døjer med irriteret hovedbund, enten fordi den er fedtet eller tør, så forhandler Badeanstalten den perfekte hovedbundsolie til dig. Hovedbundsolien, også kendt som allroundolie, er velegnet til flere forskellige slags brug, hvorfor den er multifunktionel og giver dig flere produkter i ét. Hovedbundsolien kan nemlig også anvendes i ansigtet og på kroppen, og har en skøn og fugtgivende effekt, der er sund for din hud. Læs mere om allroundolien som både krops-, ansigts- og hovedbundsolie, som din hud vil takke dig for at anvende.

Mere velvære i hverdagen med velduftende badeolie

Gør dit bad til en velværende oplevelse med hjælp fra en af de skønne badeolier fra Badeanstalten. Med en badeolie bliver dit bad også et rum for selvforkælelse og pleje af din hud, og du finder en bred vifte af varianter, heriblandt med duft af ingefær, citrus eller lavendel. Disse dufte er nøje udvalgt, da de hver især, på hver deres måde, har en positiv effekt på dit mentale helbred. Badeolierne kan både anvendes i bruse-, fod- og karbad, men er også velegnede til massage, hvis du skal have en wellness dag derhjemme. Læs mere om de skønne egenskaber, du får i en badeolie og få den leveret hurtigt hjem til dig. 

Badeanstalten er specialiseret i naturlige plejeprodukter, der er både gode for krop og sjæl. Handl her i dag og gør noget godt for dig selv.