Kahytskrog og nylonskiver er blandt det du finder hos Møller & Mammen

Handel & Erhverv

Møller & Mammen har uden tvivl noget du skal bruge, med deres brede sortiment indenfor isenkram. Det er hos dem, du kan være sikker på at finde en smart og effektiv kahytskrog, der kan holde folk ude af rum uden lås. Du kan også finde effektive nylonskiver til beskyttelse af et underlag.

Vær sikker på døre er låste med kahytskrog

Står du i den uheldige situation, at du ikke kan låse toilettet, eller andre døre i hus eller legehus? Så har du da helt sikkert brug for en kahytskrog fra Møller & Mammen. Med en kahytskrog fra dem, kan du låse udefrakommende ude, så de ikke bare kommer brasende ind. En kahytskrog kan selvfølgelig bruges til mange forskellige døre. Én af de mange muligheder er at få sat en kahytskrog på en skabsdør, der bare ikke vil forblive lukket. Kahytskrog er en meget kraftig type krog, og var oprindeligt brugt på skibe, hvor navnet kommer fra. Der er ingen tvivl om at du kan finde en kahytskrog, der møder dine forventninger. Moller-mammen.dk har blandt andet en kahytskrog, der er raslefri som specielt er godt at anvende ved toiletdøren.

Beskyt underlag med nylonskiver

Skal du til gengæld have skruet noget sammen, så er det ideelt at du finder nylonskiver. Dem har de også et udvalg af hos Møller & Mammen. Nylonskiver er med til at beskytte det underlag, som der bliver skruet noget fast på. Specielt når du arbejder med træ, kan nylonskiver være et nødvendigt valg, men de er også gode til andre overflader, der ikke ødelægges. Du kan finde nylonskiver i flere størrelser, så du kan få den størrelse du skal bruge. De har nemlig nylonskiver med 4 mm hul helt op til 10 mm hul. Hvis du har brug for hjælp når du skal vælge nylonskiver, så tag endelig kontakt til moller-mammen.dk, de kan helt sikkert hjælpe dig med valget.