Brugte pavilloner til kontor, ophold m.fl.

Handel & Erhverv

Enheder til kontoret giver fleksible muligheder for at udbygge. Er der trang plads i virksomheden? Så kig nærmere på kontorpavilloner hos FOCUS Moduler A/S. De tilbyder også brugte pavilloner til andre formål inkl. beboelse og erhverv.

Skræddersyet kontorpavillon til møder, arbejdspladser, tekøkken m.fl.

Få en komplet kontorpavillon leveret til adressen. De opstiller og kan også servicere efter levering. Det kan de i form af rengøring eller opfyldning med diverse nødvendigheder. Hvad har du brug for i en kontorpavillon? De løser dine problemer nemt og bekvemt. På focusmoduler.dk findes en gennemgang af tidligere projekter. Det er pavillonbygninger som hver især har haft vidt forskellige kontorfaciliteter. Ingen behov er ens, og derfor skal du kunne skræddersy en kontorpavillon nøje efter virksomhedsbehovene. Det kan man i samarbejde med dem. Er der behov for en kontorpavillon med mødelokaler eller med kubiske stationer? De kubiske enheder er fantastiske til skrivebordspladser ved hurtig udvidelse. Hvis virksomheden vækster stærkt, kan pladsen hurtigt løbe tør. FOCUS Moduler A/S tilbyder ligeledes pavilloner med blandede kontorfaciliteter. Det gælder til alle typer virksomheder.

Med brugte pavilloner fra focusmoduler.dk er du både sikret kvalitet og lave priser

FOCUS Moduler A/S står for salg af brugte pavilloner. De leverer brugte pavilloner til lavere priser. Derfor kan du gøre en fantastisk handel, hvis den rette modulløsning er sat til salg i kategorien. Der er hele tiden stor udskiftning i de brugte pavilloner på listen. Det hænger sammen med den store efterspørgsel. Læs mere om modellerne, der selvfølgelig fås i den samme høje kvalitet. Så hvis generel slitage ikke går dig på, vil en brugt pavillon måske være en bedre løsning. Har du korttidsbehov? Du kan også leje moduler via focusmoduler.dk. Hele porteføljen med udlejningsenheder er bæredygtigt fremstillet. De har omkring 1.000 styks til rådighed. Vil du vide mere om udlejning? Så kontakt dem.

På focusmoduler.dk er de forskellige modulløsninger nærmere beskrevet. Bestil modulhuse, kontormoduler og genhusningsløsninger til midlertidig bolig ved nybyg. Kig også på brugte pavilloner, der sælges til nedsatte priser. Præfabrikerede sommerhuse er ligeledes en af deres spidskompetencer.