Håndsprit og bodywash til karbadet eller brusebadet

Skønhedsprodukter

Alt, hvad hjertet begærer, af naturlige skønheds- og plejeprodukter, finder du i det fantastiske univers hos www.badeanstalten.dk. Har du brug for produkter til din hud, som stammer fra naturlige og rene ingredienser, eller går du blot op i, at din hudpleje er af højeste kvalitet? Lige meget hvad, finder du alt, hvad du kunne ønske dig, hos Badeanstalten. Gå på udkig blandt sortimenter af alt fra bodywashes og læbepomader til håndsprit, bodylotions og meget andet.

Badeanstalten har udviklet fantastisk bodywash med naturlige ingredienser

Hos Badeanstalten finder du ikke bare skønhedsprodukter, men også produkter til badet. Derfor ligger de inde med et imponerende og lækkert udvalg af bodywashes til dine kar- eller brusebade. Bodywashes fra Badeanstalten er selvfølgelig fremstillet af naturlige og lækre råvarer, der sikrer dig en sund, nærende og rensende bodywash. Vælg mellem forskellige duftvarianter efter eget behov, såsom agurk og mynte, gylden høst og mange flere. Foruden selve bodywashes finder du også smukke holdere dertil, så du altid har en speciel plads til din elskede bodywash i badet.

Håndsprit i effektiv kvalitet uden parfume

Hos Badeanstalten har Corona-epidemien også spillet en væsentlig rolle, og derfor forhandler de et kvalitetsbevidst udvalg af håndsprit til dig. Du finder håndsprit fra Badeanstalten i flere varianter, så det ikke er svært at finde den slags, du har brug for. Alt håndsprit fra Badeanstalten dræber mikroorganismer og er fremstillet parfumefri, så de er sundere for din hud end de konventionelle varianter. Du finder også holdere til din håndsprit i sortimentet hos Badeanstalten, så du kan have en fast plads til den, f.eks. på badeværelset, i gangen eller i køkkenet.

Der er ingen grund til ikke at tjekke det skønne univers af skønheds- og plejeprodukter ud hos Badeanstalten i dag. Her er noget for enhver smag og hudtype, så du er garanteret at finde noget, du kan bruge.