Forbedrer dine kompetencer indenfor bestyrelsesarbejde hos BOARD GOVERNANCE

Handel & Erhverv

BOARD GOVERNANCE byder på Danmarks største bestyrelsesportal, hvor nye bestyrelsesmedlemmer kan findes. Der er mulighed for at downloade en gratis demo i 7 dage, så produktet kan afprøves.

Forbedre dine kompetencer på et online bestyrelseskursus

BOARD GOVERNANCE byder på online bestyrelseskursuser, som giver mulighed for at lave kurser hjemmefra. De online bestyrelseskursuser lære om alt det grundlæggende bestyrelsesarbejde online. Det online bestyrelseskursus giver ny inspiration til forskelligt bestyrelsesarbejde, hvor den nyeste viden kan blive tilegnet. Herunder bestyrelsesviden indenfor forretningsudvikling og værdiskabende faktorer.  Med de online bestyrelseskursuser kan den nye viden tilegnes uanset hvor du befinder dig. Dette kan være en fordel hvis man skulle være forhindret i at møde op, til de fastlagte undervisningsmoduler. Ligeledes giver de online bestyrelseskursus hos BOARD GOVERNANCE, muligheden for at have sparring med underviser med det samme. Man bliver gennem kurserne udfordret på et personligt plan, samt det fagstof som der bliver tildelt. Læs mere om de forskellige kurser på www.board-governance.com, og finde de rigtige produkter til dig.

Få en god og moderne bestyrelsesuddannelse

BOARD GOVERNANCE byder også på en moderne bestyrelsesuddannelse. Med en moderne bestyrelsesuddannelse får man viden og træning i alle arbejdsmetoder. De moderne bestyrelsesuddannelser giver mulighed for at få afprøvet erfaringer og personlige kompetencer, og afklaret de forventninger der er, om man er egnet til bestyrelsesarbejde. Den moderne bestyrelsesuddannelse giver muligheden for at udvikle sprog, arbejdsmetoder og personlighed, så man kan blive klar til at sidde i en bestyrelse. Uddannelsen hos BOARD GOVERNANCE er en ambitiøs og god mulighed for at få mere viden indenfor bestyrelser, som er blandt de bedste i Europa. Der kan med den moderne bestyrelsesuddannelse skabes et brand om dig selv, som bestyrelsesleder. Klik ind på www.board-governance.com og læs mere om de mange forskellige muligheder.

Læs meget mere til alle de forskellige kurser og uddannelsesforløb hos BOARD GOVERNANCE, og find de rigtige løsninger til dine behov. Der bydes på god hjælp til at starte et image for sig selv, indenfor bestyrelse og ledelse.