Mandskabsvogne og beboelsespavilloner beregnet til genhusning – FOCUS Moduler A/S

Handel & Erhverv

FOCUS Moduler A/S hjælper med mandskabsvogne og beboelsesvogne til genhusning – både med salg og udlejning. Besøg focusmoduler.dk, eller læs mere om deres sortiment her i artiklen.

Skurvogne og mandskabsvogne til alle behov

Køb mandskabsvogne med alle de nødvendige faciliteter. FOCUS Moduler A/S leverer skurvogne og mandskabsvogne til midlertidig benyttelse, men også til mere permanente situationer. Alle skurvognene er skabt i høj kvalitet. Der er mange steder, hvor de er en passende løsning. Det kunne være i forbindelse med større byggeprojekter som f.eks. en bro eller tunnel. Det kunne også være til visse skovprojekter, hvor man pludselig har behov for at huse en masse mennesker i en ubefolket egn. FOCUS Moduler A/S er kendt for deres totalservice, som betyder, at de sørger for transport, afspærring, opstilling og også sammenbygning, hvis du har valgt en løsning bestående af flere skurvognsmoduler. Du vælger selv, om du ønsker, at denne leverandør varetager andre opgaver som f.eks. kantineservice, rengøring og opfyldning af mandskabsvogn – altså alle de driftsrelaterede ting. Hvis du besøger kategorien med mandskabsvogne på focusmoduler.dk, så kan du se plantegninger af de forskellige skurvognsmuligheder. Du har også mulighed for at designe en skræddersyet skurvogn, hvis du har brug for noget unikt.

Genhusning – Køb eller lej pavilloner på focusmoduler.dk

FOCUS Moduler A/S tilbyder også løsninger inden for genhusning, hvor du har mulighed for midlertidige og permanente genhusningsløsninger. Her tilbydes selvfølgelig også total entreprise med transport, møbler og tilslutninger. For mange kunde giver det mening at bestille en nøglefærdig pavillon til genhusning. Tag et kig på de forskellige muligheder i beboelsespavilloner på www.focusmoduler.dk, hvor du har adgang til løsninger fra 25 kvadratmeter, som består af en enkelt beboelsespavillon. Du kan også vælge modulbaserede genhusningsmuligheder på 70 kvadratmeter med bad, toilet og flere rum. Det kunne være en oplagt løsning til mere permanent beboelse af arbejdere i forbindelse med et projekt eller erhvervsdrivende.

Få vejledning til genhusning og beboelsespavilloner samt køb og leje af mandskabsvogne og skurvogne på www.focusmoduler.dk, der er en dansk specialist i modulhuse og modulbyggeri med stort fokus på kvalitetsniveauet.