Gamer musemåtter og PSU’er i bedre kvalitet. Vælg FOURZE!

Elektronik

For at sikre god bevægelse, skal din musemåtte være designet specifikt til gaming. FOURZE er udviklet til spillere, som også leder efter at få bedre værdi for pengene. Der skal også være styr på hardware. Dertil forhandler de PSU, køler og kabinet. Mærket står ikke kun for funktion og kvalitet, men også for æstetik. Gamer udstyret matcher hinanden med det stilrene, nordiske design, der er piftet op med fascinerende, farverige RGB-lys.

Gamer musemåtter fra fourze.dk, fordi du fortjener mere plads

Din gamer musemåtte skal sikre dig et godt underlag, hvor du frit kan navigere frem og tilbage. Skal du vende dig om på stedet og ramme fjenden? Har du behov for at udbygge basen og nå det næste niveau hurtigere end din modstander? Inden for gaming er musen et centralt element, som kan sammenlignes med krigerens sværd. En god mus fungerer bedst på en ordentlig gamer musemåtte. På fourze.dk finder du ekstrastore gamer musemåtter i fantastisk kvalitet. Alternativt kan du købe et gaming bord med indbygget musemåtteoverflade. Det vil give den ultimative bevægelsesfrihed. Deres borde kommer også med holder til energidrik eller sodavand og samtidig i det kendte FOURZE design.

PSU til gaming PC – kraftige strømforsyninger fra 550 watt til 750 watt

Det handler ikke kun om det ydre, men der skal også være noget styrke bag. Derfor skal man vælge en PSU i høj kvalitet, der er designet til gaming PC. FOURZE melder sig ind i kampen med stærke PSU’er i høj kvalitet. På fourze.dk finder man tre forskellige strømforsyninger. Køb modeller på henholdsvis 550 watt, 650 watt og 750 watt. Hvis du samtidig leder efter en CPU-køler, så køb den i samme omgang. FOURZE har også udviklet kølere i topkvalitet, der sørger for at holde din processor kold, også i disse hede sommerdage. FOURZE er specialist. Find det rette gamer udstyr til din PC som musemåtter, keyboads og headsets. Køb også strømforsyninger, kabinetter og andet i hardware. Mærket står for rimelige priser og smukt, skandinavisk design.