Moderno.dk forhandler både modulsofaer og højsenge, der passer til alle hjem

Interiør

Moderno.dk designer, producerer og sælger designermøbler til gode priser. Hvis du leder efter en højseng eller en modulsofa, så læs lige med her.

Sammensæt den modulsofa, der passer til dine behov og dit hjem

Hos Moderno.dk finder du et stort udvalg af smukke designersofaer, som alle er designet, udviklet og produceret med erfaring, passion og stort know-how. Alle deres møbler produceres i Europa og er håndlavede, hvilket sikrer dig det personlige touch. Du kan bl.a. finde sofasæt og modulsofaer til gode priser. En modulsofa giver dig mulighed for at flytte rundt derhjemme lige så meget, du vil. En 2 personers sofa samt to matchende lænestole kan sættes sammen til en stor sofa, hvis der er behov for det. En modulsofa er til dig, der vil have fleksibilitet og sammenhængende æstetik i din indretning derhjemme. Hvis du kan lide ting, der matcher, så er en modulsofa fra www.moderno.dk lige noget for dig. Der findes mange smukke modeller, og flere af dem er også sovesofaer eller har praktiske opbevaringsrum til bl.a. sengetøj, håndklæder etc. Tjek hjemmesiden ud og find en sofa, der passer lige til din stil.

Skab ekstra plads i hjemmet med en højseng

Hos Moderno.dk kan du finde et stort udvalg af smukke senge og sofaer til gode priser. Du kan bl.a. finde smukke højsenge med multifunktionelle løsninger til dig, der skal spare lidt på pladsen, når du indretter dig. Det smarte ved en højseng er, at den frigør gulvplads, som kan bruges til andre ting, bl.a. skrivebord, garderobe, leg eller andet. Der findes modeller i butikken, som blot er en hævet seng med stige, som på den måde sikrer dig gulvplads under sengen, men der findes også modeller, som har indbygget skrivebord og reoler til opbevaring. Der er mange forskellige smarte modeller i sortimentet – også til børn – og du kan helt sikkert finde den perfekte højseng til dit soveværelse eller børneværelse i butikken. Se hele udvalget på hjemmesiden og vælg imellem mange forskellige smukke farver, modeller og funktioner. En hævet seng er en moderne løsning, som giver mange muligheder for optimal udnyttelse af pladsen.