Getama, Dunlopillo, Schramm og mange andre mærker hos Schwarz Senge

Handel & Erhverv

Drømmer du om en ny seng? Er du på udkig efter kvalitet til rimelige priser samt god service, så du ender med den rette model efter dine søvnbehov? Så klik ind på schwarz.dk, eller besøg forretningen på Østerbro. Der kan du bl.a. få foretaget en rygtest, der er god til at vurdere hvilken kontinentaltseng, elevationsseng eller planseng, som egner sig bedst til din kropstype. Vælg imellem senge og tilbehør fra Getama, Dunlopillo, Jensen Beds og mange andre anerkendte mærker.

Kontinentalsenge – Køb hos specialisten på Østerbro

Køb din kontinentalseng til en god pris hos Schwarz Senge, som forhandler fra Dunlopillo, Carpe Diem, Getama, Jensen Beds, Viking og et væld af andre mærker. Som du måske allerede er bekendt, består en kontinentalseng af en springmadras, boxmadras og topmadras. Disse tre led spiller sammen og giver den perfekte søvnkomfort samt en lang holdbarhed. Du finder et særdeles fleksibelt udvalg af kontinentalsenge på www.schwarz.dk, som har en seng til dit behov. Denne type er en af de mest populære i Danmark, men der kan også være grund til at overveje andre muligheder. Hvis du ønsker en indstillingsvenlig seng, så klik ind på udvalget af elevationssenge hos Schwarz Senge, der også fører nogle af de bedste mærker i denne kategori. Uanset om du er på udkig efter en elevationsseng, kontinentalseng eller boxmadras, kommer du aldrig til at kigge forgæves på www.schwarz.dk.

Getama madrasser og sengegavle til soveværelset

Getama er et anerkendt mærke i Danmark såvel som i udland. Der er tale om dansk kvalitet helt tilbage fra 1899, hvor de fleste danskere sov på materialer som halm og lyng. Dengang udviklede Getama deres fjedrede madras, og der er naturligvis sket meget med designet i løbet af de sidste 100+ år. I dag er Getama lig med den ypperste kvalitet på markedet, og Schwarz Senge tilbyder alt fra senge og madrasser til sengegavle og sengeborde fra mærket. Med Getama får du artikler til soveværelset, der holder år efter år.

Køb kontinentalsenge, elevationssenge, boxmadrasser m.m. fra Getama, Dunlopillo og en lang række af andre kendte brands fra DK og udland.