Hjælp til samtaler med børn og familie supervision findes hos Familiepsykologerne

Handel & Erhverv

Er du på udkig efter en psykolog der henvender sig til hele Østjylland, så kan du med stor fordel tage et kig på denne hjemmeside lige her www.familiepsykologerne.info hvor Familiepsykologerne giver dig indblik i deres samtaler med børn og familiepleje supervision.

Samtaler med børn om flere problemer

Besøger du deres hjemmeside, vil du hurtigt kunne skabe dig et godt overblik over deres virke som psykolog i Århus og hvilke områder for rådgivning de har specialiseret sig indenfor. Har du børn, kan du fx læse om deres samtaler med børn. Det kan være dit barn døjer med problemer som tristhed, depression, mobning i skolen, gør selvskade eller er kommet i dårligt selskab som påvirker dit barn negativt. Individuelle samtaler med børn vil kunne give dit barn et rum til at tale om de udfordringer. Som professionelle og erfarne børnesagkyndige psykologer, vil de kunne hjælpe dit barn med de udfordringer der præger dets liv, ved at lytte og tale med barnet om hvordan han eller hun kan arbejde med sine problemer. Har du flere spørgsmål til deres samtaler med børn, kan du ringe til dem og få en snak.

Familiepleje supervision

Når du besøger deres hjemmeside og er på udkig efter rådgivning der henvender sig til familier, kan du også tage et kig på deres familiepleje supervision. Dette er for dig, der har et barn i familiepleje. Der kan forekomme mange udfordringer ved at være plejeforældre – udfordringer både imellem dig og din partner samt udfordringer til plejebarnet og dets forældre. Derfor har Familiepsykologerne familiepleje supervision, hvor i får mulighed for at få sparring og vejledning i hvordan i kan overkomme jeres udfordringer og vende de negative tendenser til positive. Læs mere om deres familiepleje supervision på deres hjemmeside eller kontakt dem over telefonen.

Tag derfor et kig på deres hjemmeside og bliv klogere på hvad de som psykolog i Århus tilbyder af samtaler.