Hos Friskfangetfisk kan du bl.a. købe pighvar og krabbekløer i god kvalitet

Handel & Erhverv

Hos https://friskfangetfisk.dk/ finder du et hav af skønne råvarer i form af fisk, skaldyr, røgvarer m.m. Friskfangetfisk har altid et bredt sortiment af alt godt fra havet, som kan bestå af alt fra pighvar, helleflynder, laks og kuller til rejer, muslinger, krabbekløer og meget mere. Her er varerne altid friske og af højeste, danske kvalitet fra Hvide ande til dig.

Velsmagende pighvar

Her på siden finder du et skønt og friskt udvalg af pighvar fra Friskfangetfisk. Pighvar er en velsmagende fladfisk, der egner sig godt til et væld af skønne retter. Hos Friskfangetfisk kan du selv vælge, hvor meget pighvar du har brug for. Så hvad end det er en enkelt portion til dig selv, eller du får gæster, hvor der skal mere til, er dette muligt her. Vælg mellem hele pighvar, du selv filetterer og skærer til, eller bestil Friskfangetfisks egen håndskårede filetter. Mulighederne er mange, når du vælger at handle her. Med pighvar herfra er du sikret de lækreste, hvide og faste kød at servere.

Gode og friske krabbekløer

Hvis du elsker skaldyr, er Friskfangetfisks krabbekløer lige noget for dig. Krabbekløer er den perfekte ret på varme sommerdage. Krabbekløerne er et måltid, der kræver tid og nærvær, og det er perfekt i selskab med familie eller gode venner over en flaske vin og gode snakke. Når du handler dine krabbekløer hos Friskfangetfisk, kan du være sikker på, at det er de friskeste og bedste på det danske marked. Så prøv noget nyt, eller vend tilbage til en klassiker, hvis du i forvejen er kendt med krabbekløer, og bestil dem her i dag.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af dine råvarer, men find de bedste fisk og skaldyr i landet hos Friskfangetfisk. Her er dag til dag levering, så du er sikret de friskeste varer. Desuden er der altid en lang række forskellige arter at vælge imellem.