Logomåtter og 3M Prestige solfilm til erhverv på bbnnordic.dk

Handel & Erhverv

BBN Nordic tilbyder solfilm fra 3M Prestige serien og logomåtter til firmaer, der har meget specielle ønsker vedr. måtten f.eks. til indgangspartiet. På bbnnordic.dk får du god service, også hvis du ønsker film til vinduer, folie til glas, foliedekoration m.fl.

Køb solfilm fra serien 3M Prestige online

3M Prestige solafskærmende film er den glasklare løsning. BBN Nordic tilbyder solfilm fra 3M Prestige, og de kommer gerne ud og sætter det op. BBN Nordic er autoriseret til at montere produkter både fra tesa, Notrax og 3M samt andre anerkendte mærker. 3M Prestige solfilm giver nogle fordele, som gør det til en af de mest attraktive løsninger på markedet. Man modvirker falmning med filmen, og den ændrer ikke væsentligt på bygningens udseende i forhold til andre typer løsninger til at reducere solindfaldet. 3M Prestige solfilm benyttes også fordi, den ikke forstyrrer trådløse WiFi- samt mobilsignaler. Varmeabsorberingen er lav, og man får en god reduktion af g-værdi. Hvis du ønsker varmeafvisende solfilm fra 3M Prestige serien, så vil BBN Nordic gerne hjælpe dit firma med alle led i processen. Brug deres kontaktformular online, og få mere at vide om dette produkter, der i dag findes på mange danske bygninger, både mindre og større.

Logomåtter – Unikke måtter med logotryk hos BBN Nordic

Få lavet logomåtter hos BBN Nordic, hvor kvalitets måtter til indgangen kan tilpasses dit firmas brand. Hvilket udtryk ønsker du, og hvad har du af krav til størrelse og materialer? BBN Nordic har et hav af muligheder til dig, der ønsker en specialtilpasset logomåtte. For at det ikke skulle være nok, så vil de også gerne rådgive dig uforpligtende. På bbnnordic.dk finder du alle de nødvendige kontaktinformationer, men også brugbare tekster om logomåtter og de andre produkter som f.eks. 3M tape og vinduesfilm. Det er også nemt at hente forskellige brochurer, og der er naturligvis også udarbejdet et katalog til logomåtter. De har måtter til alle virksomhedsbehov, og altid med fokus på kvalitet.

Vælg 3M Prestige solfilm og logomåtter fra et stort sortiment.