Brands som Alfi og Thuesen Jensen hos ekram.dk

Interiør

Besøg ekram.dk, der er en isenkræmmer på nettet, men som også tilbyder 4 fysiske butikker. Du finder nogle stilfulde og kvalitetsdygtige brands online. Artiklen her handler om Thuesen Jensen og Alfi, men andre som Conzept og Gastronoma findes også på www.ekram.dk, der sælger til konkurrencedygtige priser.

Thuesen Jensen tilbyder serien Luigi Bormioli

Thuesen Jensen præsenterer den berømte Luigi Bormioli serie, som bl.a. består af vinsæt og glas til gin samt tonic. Køb også forskærerknive, pastamaskiner og andre artikler fra Thuesen Jensen. Ved hurtigt at scanne markedet, så vil du opdage, at Thuesen Jensen vinglas, knive osv. er billigst på ekram.dk. Du finder ikke kun Thuesen Jensen, men også et væld af andre populære mærker til lave priser og med 100 dages returret.

Veldesignede Alfi termokander til lave priser

Alfi er endnu et populært kvalitetsmærke, som ekram.dk også tilbyder. De fleste, når de hører Alfi, tænker på deres termokander. Det er også dem, som du finder hos ekram.dk, der har inkluderet Alfi termokander i indigo blå, grafitgrå og flere andre farver. Det er en webshop, som kan prale med at have yderst tilfredse kunder. Grunden til dette er nok en kombination af prisleje, service og sortimentstørrelse. Det handler selvfølgelig også om mærkerne. Med en Alfi termokande ved man altid, hvad man får. Leder du efter en smuk termokande i julegave? Så overvej disse hos isenkræmmeren ekram.dk, der også tilbyder fri fragt over 449 kr.

Gå på opdagelse hos ekram.dk, og find inspiration. Webshoppen her til alt til hjem, have og køkken, og leverer hurtigt til adresser i hele landet. Kategorierne med Thuesen Jensen og Alfi er, som sagt, en brøkdel af deres udvalg. Se også det stærke udvalg fra brands som Gastronoma, Morsø, Rosendahl Jul og Conzept. Køb julepynt, lasagnefade, serveringsskåle, knive, gafler og meget mere. Hvis du ønsker at besøge en af deres fysiske isenkræmmere, så findes de i Hørsholm, Helsingør, Helsinge og Farum. Der bliver du taget godt imod af et venligt personalemedlem.