Jotun bundmaling og sejlertøj til salg på www.vejlemarineservice.dk

Hobby

Klik ind på vejlemarineservice.dk, og køb bådmaling og bundmaling fra Hempel og Jotun. Marinebutikken giver adgang til et bredt udvalg af udstyr til lystbåden, ligesom at du kan købe bådpleje, sejlertøj og meget mere. Det er en shop, der også er kendetegnet ved god service. De deler gerne ud af tips og tricks, så du får mere ud af din båd.

Marinebutikken – Jotun og Hempel bådmaling, bundmaling, pleje m.fl.

Marinebutikken leverer bådmaling og bundmaling fra brands som Jotun og Hempel. Jotun bundmaling og Hempel bådmaling er kendetegnet ved kvalitet frem for alt. Man får særdeles slidstærk maling til båden, som giver den rette beskyttelse mod trusler som alger, begroninger og slim. Det er altid en god ide at male båden inden søsætning, og hertil kan bådmaling og bundmaling fra Jotun samt Hempel anbefales. Hvis du stiller høje krav til bådmaling, så er det disse mærker, du skal kigge efter. Klik ind på www.vejlemarineservice.dk, og find den rette Jotun og Hempel bundmaling, der giver båden god beskyttelse. Marinebutikken er til den kompromisløse sejler, som samtidig ønsker en god pris.

Gill sejlertøj er lig topkvalitet

Forkæl dig selv med sejlertøj fra Gill. Sejlertøj skal gerne være så alsidigt og komfortabelt, at man helt glemmer, man har det på. Sagt med andre ord, så skal fokus være på dit sejlereventyr. Hvis du kigger efter kvalitets sejlertøj, så lad dig inspirere af kollektionerne fra Gill via www.vejlemarineservice.dk. Deres udvalg giver adgang til unikt offshore og inshore sejlertøj med muligheder inden for racing, fleecejakker, softshelljakker og naturligvis plejeprodukter til at holde sejlertøjet ved lige. Tøv ikke med at stille spørgsmål til personalet bag Marinebutikken, som har fokus på en god kundeoplevelse.

Bundmalingen skal være af en vis kvalitet for at kunne holde til daglig slitage i de danske farvande. Køb Hempel og Jotun bådmaling hos Marinebutikken, som tilbyder gode priser på disse brands. Du finder også en del inden for sejlertøj. Køb Gill beklædning til sejlads via vejlemarineservice.dk.