Køb din picnickurv på Havehobby.dk og tag familien med på sommer picnic

Handel & Erhverv

Mangler du en god sommer aktivitet til dig og familien, så er en hyggelig picnic, en rigtig god måde at tilbringe lidt kvalitetstid sammen. Havehobby.dk forhandler et lækkert udvalg af idylliske picnic sæt og picnickurve der indeholder alt du skal bruge til udflugten, ud i det danske sommerland.

Idylliske sæt – Picnickurve med alt du behøver

Alle picnickurve du finder på Havehobby.dk er af kvalitets flet og lette og bekvemme at medbringe. Picnickurvene kommer i mange forskellige designs og størrelser og indeholder alt du behøver til turen. I hver picnic kurv finder du porcelæn tallerkner, glas og bestik samt et matchende picnic tæppe i din foretrukne farve. Tekstilforet i picnickurven gør det nemt at opbevare servicen og sikre samtidig at det ikke går i stykker.

Så fyld picnickurven med god mad og tag familien under armen – Så er I klar til den perfekte sommerudflugt!

Skab en hyggekrog i haven med en parkbænk

Sommeren er godt i gang og det betyder som oftest også, at vi bruger en del mere tid i haven. Måske trænger din have til lidt nyt liv – ikke kun i form af nye bed og blomster, men måske nærmere et lille sted, hvor du kan slappe af. Et sted hvor du kan sætte dig og indsnuse duften af blomster og lytte til fuglenes kvidren. En parkbænk er den perfekte måde at opgradere din have på og tilføjer samtidig en ny dimension til din have. Du kan f.eks. skabe en lille hyggekrog ved at placere parkbænken blandt plantebedene i baghaven. Du kan også skabe en lille oase, ved at placere parkbænken væk fra terrassen og skabe et privat pusterum for dig eller dine gæster.

Hos Havehobby.dk finder du et bredt udvalg af smukke parkbænke, havebænke og bænke i træ. Parkbænkene er lavet af træsorter i høj kvalitet og behandlet på en måde, der gør at de tåler vind og vejr og kan stå ude hele året.