Køb dit eget løbebånd eller en personlig romaskine hos Saga Trim

Handel & Erhverv

Er du på udkig efter gode træningsredskaber til privaten eller til dit motionscenter? Saga Trim er en dansk specialist med et stort udvalg til private handlende samt erhverv. Køb bl.a. romaskiner og løbebånd via sagatrim.dk.

Løbebånd – Kom i form derhjemme!

Der er sket meget med danskernes vaner i forhold til løb. For blot 20 år siden, var det de færreste, der trådte i løbeskoene og tog en tur udendørs eller på et løbebånd. I dag er det en af de største sportsgrene i Danmark. Vores vejrforhold gør dog, at det ikke altid er muligt at løbe udendørs. Det er især i vinterhalvåret, at mange af os tager vores løbesessioner indendørs på et løbebånd. Hvis du ikke gider at tage hen i det lokale fitnesscenter, så bør du overveje at købe dit eget løbebånd. Saga Trim forhandler modeller fra en lang række af mærker. Inde på hjemmesiden sagatrim.dk finder du bl.a. løbebånd fra Nautilus, Flow Fitness, Schwinn og Peak Fitness. Det kan betale sig at købe kvalitet, når man er på udkig efter nye træningsmaskiner. Saga Trim sørger for at tilbyde løbebånd og andre motionsmaskiner til konkurrencedygtige priser – især, hvis man sammenligner prisen med kvaliteten. Du får, sagt på en anden måde, meget mere løbebånd, motionscykel, crosstrainer osv. for pengene, når du handler hos Saga Trim.

Gode priser på romaskiner fra Concept 2, WaterRower samt Kettler

Kigger du efter en romaskine? Klik ind på sagatrim.dk, der forhandler et bredt udvalg af romaskiner til private. Der forhandles fra mærker med hvert deres fokus. De fleste professionelle benytter Concept 2 romaskiner, der er kendte for at være blandt de bedste i branchen. Hos Saga Trim finder du også modeller fra Kettler og WaterRower, der ligeledes er kendte for en god kvalitet. Kettler leverer nogle meget gode romaskiner til prisen, og WaterRower har designet træromaskiner i et autentisk design, som benytter vandmostand i modsætning til Concept 2 modellerne, der benytter vindmodstand. Hvis du elsker at ro, og du gerne vil i bedre form, så køb en romaskine til en stærk pris online på sagatrim.dk.

Bestil træningsmaskiner online som løbebånd og romaskiner hos Saga Trim.