Kør racerbil på bane eller oplev racerløb i Padborg Park

Hobby

For dem, der har benzin i blodet, vil det uden tvivl være en helt fantastisk følelse at tage til racerløb i Padborg Park. De har ikke blot Danmarks næstlængste racerbane, men også forskellige biler, som du har mulighed for at prøvekøre. Kør racerbil på bane selv, eller med en du ved vil elske, at der er fart over feltet.

Tag til racerløb i Padborg Park med hele familien

Kom til racerløb i Padborg Park og oplev motorsporten tæt på, fremfor i fjernsynet. Du kan opleve professionelle racerkørere, der har en utrolig forståelse af motorsporten. Det vil være en helt anden og god oplevelse med racerløb i Padborg Park, som du og dine venner kan nyde sammen. I kan lave en hel dag ud af det, så I får en fantastisk oplevelse sammen. Du kan se på deres kalender, hvornår der er løb. Du kan desuden bestille mere end én billet, hvis du vil følge med i det hele. Børn under 12 år har gratis adgang, så skal hele familien være sammen om noget, kan det måske være lige det, I har brug for. Alle der interesserer sig for motorsport, vil uden tvivl få en god oplevelse ud af et racerløb i Padborg Park. Bestil billet eller følg med i hvornår der køres på padborgpark.dk.

Kør racerbil på bane og prøv selv kræfter med motorsporten

Foruden de forskellige racerløb i Padborg Park, er det også muligt selv at prøve kræfter med de hurtige biler. Kør racerbil på bane, og oplev en helt anden verden, du ikke normalt har adgang til. Padborg Park har Danmarks næstlængste bane, der er hele 2.156 meter lang og 12 meter bred. Kør racerbil på bane med dine gode kollegaer, så I får en god teambuilding oplevelse, eller tag afsted med nogle venner, der også går op i motorsport. Når du kører racerbil på bane, har du mulighed, for at prøve kræfter med den type bil, der bedst passer dig. Det gælder bl.a. Lotus Elise, KTM X-Bow og Mitjet. Det er tre vidt forskellige biler, der vil give tre vidt forskellige oplevelser. Når du vil køre racerbil på bane, så er det selvfølgelig ideelt, at du vælger den, der vil være det bedste valg for alle. Tag ind forbi padborgpark.dk og bestil det, der giver mest mening for dig.

Padborg Park kan tilbyde gavekort, som kan være den helt perfekte gave til én, du ved elsker motorsport. I kan bestille tid fra kl. 08.00-16.00 og 16.00-20.00 i hverdagene og om lørdagen kan I bestille tid fra 08.00-16.00.