Køb KitchenAid brødrister og kaffemølle hos ekram.dk

Handel & Erhverv

Lad dit køkken, din bolig eller din have nyde godt af det store udvalg hos ekram.dk! Denne online isenkræmmer står klar til at tage hånd om dine behov i hjemmet, hvad end du mangler køkkenudstyr eller grej til haven. Her får du altid upåklagelig service, hurtig levering og ikke mindst fantastiske priser!

KitchenAid brødrister rister brødet ordentligt

En KitchenAid brødrister er for eksempel en investering, der er værd at overveje, hvis du elsker ordentligt ristet brød om morgenen. Med en KitchenAid brødrister sikres du ristet brød ved et enkelt snuptag, og du behøver derfor ikke at vente ulideligt længe, eller at skulle vende brødet så den ene side når at blive kold. Med en KitchenAid brødrister placerer du ganske enkelt brødet i risteren, holder en enkelt knap nede og serverer et øjeblik senere varmt og gyldent brød, du kan smelte dit smør på. En anden fordel ved en KitchenAid brødrister, er dens bagel- og frost-funktion, samt de forskellige risteindstillinger, der hjælper dig med at bestemme, hvor lyst eller mørkt brødet skal være. Sidst men ikke mindst er en KitchenAid brødrister altid udført i et design, man gerne vil have stående på køkkenbordet. En KitchenAid brødrister kan derfor blive din nye tilføjelse til dit køkken — en du bestemt ikke vil fortryde.

Få friskmalet kaffe med en kaffemølle fra Bosch

Gå også gerne hele planken ud ved samtidigt at investere i en kaffemølle! En kaffemølle er til dig, der ønsker en rigtig god kop kaffe sammen med dit ristede brød. Når du maler dine egne bønner med en kaffemølle, bringer du nemlig både frisk smag og aroma frem i dine yndlingskaffebønner på en måde, der ikke er muligt med formalet kaffe. Hos ekram.dk tages der derfor hånd om kaffeelskeren ved at forhandle kaffemøller fra kvalitetsbrands såsom OBH og Bosch. De forskellige modeller er små og praktiske i størrelse, men du finder også sagtens en kaffemølle med plads til hele 75 g. friskmalet kaffe. Du kan derfor sagtens dele din passion for friskbrygget kaffe med en du holder kært, ved at investere i en kaffemølle hos ekram.dk. En kaffemølle herfra fås desuden i en række forskellige designs, sådan at denne maskine ligeledes stolt kan vises frem på køkkenbordet. Sidst men ikke mindst fejler kvaliteten naturligvis aldrig noget, da møllerne indkøbes fra nogle af markedets bedste producenter. Dette betyder dog aldrig, at du behøver at gå på kompromis med prisen, da ekram.dk altid forhandler deres køkkenudstyr til fantastiske priser!

Besøg www.ekram.dk og gør en god handel allerede i dag. Her gives fri fragt på bestillinger over 449 kr., og du bestemmer selv om du vil hente dine indkøb i butik eller have den tilsendt inden for bare 1-3 hverdage.