Mangler du en mørtel fugepistol eller en fliseskærer i god kvalitet, skal du besøge Murergrej.dk

Handel & Erhverv

Det rigtige værktøj er guld værd, når du påbegynder et nyt projekt. Det gælder uanset om du arbejder professionelt eller har renovering af din bolig som en hobby. God kvalitet finder du hos Murergrej.dk. 

Mørtel fugepistol

Når du bruger en mørtel fugepistol får du et mere præcist resultat og en bedre arbejdsstilling end ved at bruge en mere traditionel metode til fugning. Hos Murergrej.dk finder du en lang række mørtel fugepistoler af god kvalitet. De fugepistoler de primært sælger er fra DaneTool, Pnu-Point, DanePoint og Quickpoint. Dvs. der er frit valg på alle hylder, uanset størrelsen på dit projekt. Mørtel fugepistolerne kan bruges sammen med mørtel, du selv har blandet eller fugemørtel, der er blandet på maskine. Meget af det nødvendige tilbehør til dit fugeprojekt finder du også her – bl.a. flexlift værktøjsophæng. Er du interesseret i en mørtel fugepistol i slidstærk kvalitet er du på rette vej hos Murergrej.dk. 

Fliseskærer

Som professionel ved du, hvad godt værktøj betyder for dit arbejde. Det gælder både nybyg og renovering. Hos Murergrej.dk finder du foruden mørtel fugepistolen mange modeller af fliseskærere, både til standard fliser og til fliser med specielle skærelængder. Søger du en fliseskærer, der kan leve på til dine krav og ønsker, så køb en fliseskærer fra www.murergrej.dk. Du ved hvor meget tid, du kan spare ved at bruge en fliseskærer. Det har selvfølgelig størst betydning ved nybyg, hvor mængden af fliser til eksempelvis køkken, bryggers og bad kan være stor.

Har du renovering af din bolig som hobby, finder du også fliseskærere, der er velegnede til dit behov. Har du ikke brugt en fliseskærer før, kan du finde gode råd til hvilken model du skal vælge, og hvordan du bruger den.

Historien bag Murergrej.dk

Murergrej.dk startede tilbage i  2013, fordi grundlæggeren oplevede et behov for ordentligt værktøj af høj kvalitet indenfor murerfaget. Der er sket meget i virksomheden siden da. I dag sælges mange forskellige kvalitetsprodukter til flise- og murerarbejde, heriblandt fliseskærer og mørtel fugepistol. Arbejdstøj og sikkerhedsudstyr er også blevet en del af sortimentet. De fleste kvalitetsmærker er repræsenteret hos Murergrej.dk, bl.a. PCI, HIKOKI, Nivel system, OX-ON, Montolit og Sigma. 

Ønsket er at kunne sikre kvalitet indenfor alle produkter og hurtig levering til din byggeplads. Bestiller du dine produkter inden kl.15.30 lover virksomheden levering den følgende hverdag. Det betyder du undgår unødig ventetid, før du kan komme videre med dit projekt. Husk – der er fri fragt ved køb over 1.000 kroner.