Unik catering og frokostordning hos Madkonceptet

Handel & Erhverv

Bestil festlig mad tilpasset dine ønsker. Madkonceptet tilbyder catering til livets events, men også til den helt almindelige tirsdag. Deres frokostordning er kendt ikke bare i København, men også i diverse forstæder.

Se udvalget af catering til firmaer og private på madkonceptet.dk

Prøv at besøge madkonceptet.dk, hvor du har mulighed for at bestille catering online. Få festmad til et minimum af 15 kuverter og med levering i København. Det er ikke kun catering til de private fester, som tilbydes, men også til firmafester, konferencer og lignende begivenheder, hvor god mad af friske råvarer kunne være en oplagt idé. Hos Madkonceptet lægger de ikke blot vægt på de friske råvarer, men også på det gastronomiske eventyr. Det er ganske enkelt kokke, som kan sit kram, der arbejder for Madkonceptet. Inde på www.madkonceptet.dk kan du bestille mange typer af catering som f.eks. 3-retters menu og tapas, men også brunch og receptionsmad er populære valg hos denne cateringspecialist i KBH. Husk på, at der kan leveres til alle typer events. Så tøv ikke med at kontakte dem for at høre mere om dine muligheder for catering.

Frokostordning i KBH og omegn – Altid de bedste råvarer!

Madkonceptet er især blevet berømt i hovedstaden pga. deres firmafrokost med udgangspunkt i variation og fleksibilitet. Denne frokostordning er til virksomheder i København, som ønsker noget specielt, også når det er hverdag. Det er ingen hemmelighed, at vores kost har stor indflydelse på vores sindsstemning og vores produktivitet. God kost skaber resultater samt vækst, og mange virksomheder i København har været smarte at bestille frokostordning, som tilbydes til de ansatte. Firmafrokost af høj kvalitet er et skønt personalegode, der også skaber sammenhold. Man får måske snakket om lidt andre ting end det arbejdsmæssige, når man sætter sig om bordet sammen med kollegaerne og nyder en frokost fra Madkonceptet, der er tilberedt med kærlighed. Hvis du vil læse mere om frokostordninger i Storkøbenhavn, der også tager hånd under veganere, allergikere m.m., så klik ind på www.madkonceptet.dk.

Bestil catering og frokostordning til gode priser og med fokus på kvaliteten af ingredienserne. Madkonceptet leverer den bedste mad til enhver lejlighed.