Www.samvaersadvokaten.dk tilbyder hjælp til det nye skilsmissesystem samt advokater med speciale i samværssager

Handel & Erhverv

Advokatfirmaet Strauss & Garlik har hos Samvaersadvokaten.dk samlet en lang række højt specialiserede advokater, der står klar til at hjælpe dig med sager i Familieretshuset, Familieretten, kommunen eller andre dømmende instanser. Tag derfor fat i en ansvarsbevidst advokat på www.samvaersadvokaten.dk, hvis du mangler advokathjælp indenfor det omstændige og nye skilsmissesystem, eller hvis du mangler en advokat med speciale i samværssager.

Synes du, at det nye skilsmissesystem er uoverskueligt? Så kontakt Samvaersadvokaten.dk

Der trådte et nyt skilsmissesystem i kraft den 1. April 2019. Denne inddelte sager omhandlende samvær sådan, at de lettere sager efterfølgende bliver behandlet i Familieretshuset, mens mere komplekse sager bliver afgjort i Familieretten. Det kan nogle gange virke uoverskueligt som familie i opløsning at skulle navigere rundt i et helt nyt skilsmissesystem. Især hvis du som skilmisseforældre oplever problemer angående samvær. Derfor står der advokater klar fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik, der hjælper og guider igennem systemet, sådan du kan skåne og støtte dit barn bedst muligt. Sidder du derfor fast i en skilsmisse med det nye skilsmissesystem, som fremtvinger problemer med netop disse problematikker? Så kan du med fordel læse mere om de mange advokater og deres forskellige kundskaber på www.samvaersadvokaten.dk. På deres side er der en masse ekspertise og erfaring at hente samt holdninger til, hvordan din specifikke sag bør behandles med dit barn.

Få hjælp fra en advokat med speciale i samværssager fra Advokatfirmaet Strauss & Garlik

Der er altså hjælp at hente hos Samvaersadvokaten.dk. Her er det nemlig let at finde en advokat med speciale i samværssager, som kan sætte sig ind i dig og dit barns individuelle problematik og sagsforløb. De erfarne advokater arbejder altid med barnets trivsel som omdrejningspunkt, sådan at I igennem et samarbejde kan finde frem til det udfald, der tjener barnet bedst. Advokatfirmaet Strauss & Garlik har med deres store erfaring formået at samle Danmarks stærkeste team af samværsadvokater, der udgør en af advokatfirmaets specialafdelinger. Denne slagkraftige afdeling består af advokater med speciale i samværssager, der alle har arbejdet i både familieretshuset og nu som advokater i Familieretten. De har derfor stor erfaring med alt, hvad en samværssag indebærer og formidler hellere end gerne denne viden videre til dig, sådan at både dig og dit barn ikke står uforstående tilbage, men at I i stedet er en aktiv del af hele forløbet. Det er nemlig vigtigt for Samvaersadvokaten.dk, at begge sider af en sag belyses, sådan at du ikke står alene med en følelse af at blive overhørt overfor en retlig instans. Der er derfor hjælp at hente fra en advokat med speciale i samværssager, uanset om din pågældende sag omhandler tvangsfjernelse, forældremyndighed eller en helt anden problematik angående samvær.

Det er ganske simpelt at oprette sig som klient på www.samvaersadvokaten.dk. Her finder du ligeledes en velkomstfolder, der kan hjælpe dig med at komme godt i gang med dit sagsforløb.