Dyrlægens Gård forhandler næringsrig Virbac kattefoder og hundefoder

Hobby

Vil man være ekstra sikker på at ens kat eller hund spiser godt og sundt, er Dyrlægens Gård et oplagt sted at starte med at kigge forbi. De har nemlig altid et godt og alsidigt udvalg af både foder til katte og hunde på lager, hvor især udvalget inden for Virbac kattefoder og Virbac hundefoder kan anbefales. I artiklen herunder har vi skrevet lidt om både Virbac kattefoder og Virbac hundefoder, samt om butikken generelt.

Sunde og raske katte med Virbac kattefoder

Det er de færreste mærker inden for kattefoder der kan konkurrere med Virbac kattefoder. Mon ikke at det også er derfor det netop er dem, som man har valgt at tage med i kataloget hos www.dyrlaegensgaard.dk, som netop synes at have det som mission, at skabe de perfekte muligheder for katteejere for at købe foder i den bedste kvalitet uden noget besvær. Helt som det bør være er der flere typer Virbac kattefoder man kan vælge imellem, f.eks. foder til katte med allergi, foder som egner sig særlig godt til kastrerede katte, killingefoder samt selvfølgelig også helt almindeligt Virbac kattefoder til voksne katte. På den måde skulle det være gjort let og praktisk at vælge den optimale type foder til ens kat, velvidende at man får den velkendte Virbac kvalitet, som så mange katteejere foretrækker at købe til deres kat. 

Giv din firbenede ven det bedste med Virbac hundefoder

Som nævnt er der også Virbac hundefoder at finde i kataloget hos Dyrlægens Gård lige nu. Og helt som forventet får man et produkt i førsteklasses kvalitet, når man vælger mærket, præcis som det gælder med kattefoder. Lige nu tæller kataloget i butikken bl.a. foder til hunde med sart mave, foder til kastrerede hunde, foder til hunde med allergiproblemer, foder som egner sig særlig godt til små hunde samt en række andre varianter. Et godt tip hvis man er i tvivl om hvilken type Virbac hundefoder man skal vælge, eller for den sags skyld Virbac kattefoder, er at rette henvendelse til kundeservice på hjemmesiden. Butikken drives nemlig af dyrlæger, og de vil derfor med garanti kunne hjælpe dig med at vælge det helt rigtige Virbac foder til din hund eller din kat.

Besøg den danske hjemmeside allerede i dag, og se det store udvalg. Udover Virbac foder, finder man bl.a. også plejeprodukter og kosttilskud til hunde, samt en række andre gode produkter fra bl.a. Hill’s, Royal Canin og en række andre.