Philips Hue pærer giver dig nye muligheder i dit hjem

Elektronik

Du har måske allerede hørt om Philips Hue? Det er en serie af pærer, loftslamper, lightstrips osv., der er mulige at styre med apps. Man kan indstille på farverne, lysstyrken osv. på intelligente måder, der giver en maksimal kontrol over atmosfæren. Det er et fænomen, som stadigvæk er i sin spæde fase, men som tydeligvis er kommet til de danske hjem for at blive.

Adskillige valg inden for Philips Hue pærer

Der er nok Philips Hue pærer at vælge imellem. Du får alt fra den simple hvide pære til farverige muligheder, der kan indstilles på nærmest uendeligvis af måder. Deres Filament Vintage model giver mulighed for at skabe et klassisk look, der er moderne kontrolleret. White Ambiance er til dig, der ønsker at kunne veksle imellem et varmere og køligere lys. Når natten bliver dybere og dybere, kan du lade belysningen blive varmere og skabe et mere behageligt lys for dine øjne. Mange af os tænker ikke til dagligt over, hvor stor en effekt lyset har på vores sindsstemning. Ikke desto mindre fornemmer man dette tydeligt, når man endelig har kontrollen. Hvis du rundspørger mennesker med Philips Hue pærer i hjemmet, vil de næppe gå tilbage til almindelig belysning, også selvom det godt kan koste en væsentlig sum penge at udstyre hele boligen med smart belysning.

Mange vælger at købe intelligent belysning online

Det kommer næppe som en overraskelse, at man både kan købe smarte pærer fra Philips Hue på webshops og i fysiske butikker. Der er en række førende danske shops online, som sælger et bredt udvalg med de fleste muligheder. Det betyder, at du kan vælge imellem så godt som alle Philips Hue pærer, men også lightstrips, loftslamper, startpakker m.m. Det kan være en god idé at besøge denne type shops, da man ikke behøver at skulle kigge andre steder. Følg linket i starten af artiklen for mere info. På dette link vil du blive vist på rette vej til en af de mest anbefalelsesværdige forhandlere af Philips Hue pærer.