Side-by-side rulleskøjter og inliners til børn såvel som voksne hos Skatetema.com

Hobby

Skatetema.com fører et bredt udvalg til skatere inkl. inliners og side-by-side rulleskøjter til børn og voksne. Du får fri fragt på alle dine køb for over 500 kr.

Køb solide inliners til børn i cool design

Inliners går aldrig af mode, og i dag er de mere populære end nogensinde blandt børnene. Kigger du efter et par fede inliners til børn, der er fremstillet i høj kvalitet? Skatetema.com er leveringsdygtig med brands som Bladerunner, Tempish og K2. Du finder samtidig Roces-, Stiga- og Stuf-inliners til børn hos Skatetema.com. Det er lige så vigtigt at tænke på kvaliteten, selvom det er modeller til børn. De bruger måske deres skates mere end mange voksne. I kategorien med inliners til børn fra Skatetema.com bliver du præsenteret for et bredt udvalg, der udelukkende består af in-line skates i bedste kvalitet. Det er den perfekte gave til junior her til det kommende efterår.

Få mere for pengene med Tempish eller Roces side-by-side rulleskøjter

Skatetema.com tilbyder meget inden for side-by-side rulleskøjter. Kategorien er inddelt i udvalg til børn såvel som voksne, og så har du også mulighed for at kigge nærmere på diverse reservedele til denne type skates. Side-by-side rulleskøjter er kendetegnet ved parformationen. I modsætning til inliners, hvor der er fire hjul på stribe, så har side-by-side rulleskøjter to hjul på hver side. De benyttes til professionelle konkurrencer, men de er især kendte for at være en del af det klassiske rullediskotek fra 70’erne – noget, som måske snart får en renæssance? Skatetema.com er ekstra stærke på mærkerne Tempish og Roces. Hvis du kigger efter side-by-side rulleskøjter, så er det bestemt værd at overveje Roces og Tempish.

Denne webshop er ikke blot til dem med kærlighed for rulleskøjter. Udover side-by-side og inliners til unge, damer og herrer, finder du også skateboards, BMX-cykler, løbehjul og alt til vandsport. De har, kort sagt, alt til din hobby. Du er også velkommen i deres fysiske butik, der holder åbent mandag-lørdag.