På udkig efter industribelysning eller gadelamper til erhverv? Så besøg Luminex A/S

Handel & Erhverv

Find de bedst skræddersyede belysningsløsninger hos www.luminex.dk, som er både energibesparende og holdbare. Hvad end du leder efter lamper og belysning til erhverv eller dit private hjem, er Luminex A/S stedet at finde det. Gå roligt på udkig på den imponerende hjemmeside, hvor du finder alt fra gadelamper og spotlights til industribelysning og meget andet. Her er kvaliteten altid høj og sortimenterne brede og eksklusive.

Byd velkommen med de rigtige gadelamper

Find en gadelampe til din matrikel eller din arbejdsplads hos Luminex A/S, der tilbyder et af markedets flotteste udvalg heraf. Her præsenteres du for flotte gadelamper for enhver smag, som kan lyse op i mørket og byde velkommen til kunder og gæster, hvor end du har brug for den. Gadelamperne forhandles naturligvis i flere modeller og varianter, så du har mulighed for at vælge den slags, du synes bedst om, og som lever op til dine krav. Hos Luminex A/S er du garanteret de smukkeste design af gadelamper på markedet, så tøv ikke med at tjekke udvalget ud i dag.

Industribelysning til alle typer bygninger

Udover at tilbyde almindelige lamper forhandler Luminex A/S også industribelysning til dig, der leder efter effektiv og holdbar belysning til erhverv. Gå selv på udkig i sortimentet af industribelysning, som er både bredt og varieret. Derfor er der rig mulighed for, at du finder netop den form for industribelysning, du er ude efter, både hvad angår design og kvalitet. Du finder bl.a. spotlights og lysstofrør m.m., som effektivt lyser dit lokale op, hvad end det er et lager, kontor eller helt tredje rum.

Når du handler hos Luminex A/S, er du ikke bare sikret den bedste kundeservice. Her er du også garanteret de bredeste og bedste sortimenter af eksklusive lamper til enhver brug.