DC-Supply tilbyder containerudlejning af eksempelvis en isoleret container

Handel & Erhverv

DC-Supply er førsteklasses leverandør inden for containere løsninger til stort set alle formål. Man tilbyder både salg af containere, ligesom man også tilbyder containerudlejning. Kataloget med containere tæller både almindelige standard containere med mål fra 6 fod og op til 40 fod, samt specialcontainere som container til beboelse, container med køkken eller bad eller en isoleret container til følsomme varer. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Containerudlejning

Har du og din virksomhed eller organisation brug for leje af containere i en periode? Så start med at kigge forbi www.dc-supply.dk. Den danske virksomhed er én af landets absolut dygtigste inden for containere, og de leverer rigtig mange forskellige, unikke løsninger inden for containere. Det betyder at man både kan få leveret standard modeller til fragt, men at man også har mulighed for containerudlejning af lidt mere specifikke typer containere. Bl.a. tilbyder man udlejning af container med køkken, container til ophold, udlejning af container til beboelse samt event containere i forskellige størrelser og design. Uanset hvilken type containere der er tale om, sørger virksomheden for at holde et højt niveau af kvalitet, og for at levere en container til udlejning, der perfekt kommer til at matche jeres ønsker og behov.

Isoleret container

Én af de typer containere man lige nu finder i kataloget hos DC-Supply, er en isoleret container. En isoleret container er velegnet til følsomt gods, og vil kunne bruges til opbevaring af sådanne under selv meget ekstreme forhold, uden at der opstår kondens og andre skadelige forhold. Har du spørgsmål vedrørende isolerede containere, eller andre typer containerudlejning eller salg af containere, så ret eventuelt henvendelse til kundeservice på hjemmesiden. De er både flinke at snakke med, og så ved de ikke så overraskende en masse om containere til ethvert formål.