Har du for en advokat med speciale i forældremyndighed og erstatningssamvær? Besøg foraeldremyndighed.dk

Handel & Erhverv

Hvis du skal bruge en advokat med speciale i forældremyndighed, så er ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK et godt sted at henvende sig. Læs mere om bl.a. erstatningssamvær her.

Ønsker du en advokat med speciale i forældremyndighed?

Leder du efter en advokat med speciale i forældremyndighed, så har ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK et godt team, som alle står klar til at hjælpe dig i din sag om forældremyndighed eller tvangsfjernelse. I sager om tvangsfjernelse har du krav på gratis advokatbistand, og du kan selv vælge advokat i denne sammenhæng. I den forbindelse er det selvfølgelig godt at have en advokat med speciale i forældremyndighed. I sager om skilsmisse er de også eksperter, og hvis du vælger en advokat fra teamet, står hele holdet bag dig for at støtte dig og sørge for, at hjælpe dig med din sag. De har børnene i fokus og arbejder for at sikre de bedste forhold for børnene i de komplekse sager om forældremyndighed og skilsmisse. Deres team består af flere advokater med speciale i forældremyndighed og familieret, og vil helt sikkert kunne hjælpe dig med at finde præcis den løsning, som du leder efter.

Professionel hjælp til erstatningssamvær

Hos ADVOKATFIRMAET STRAUSS & GARLIK kan du få hjælp i sager om familieret som fx skilsmisse, tvangsfjernelse m.m. De har stor erfaring i spørgsmål om fx erstatningssamvær. Hvis du oplever at den anden forældre ikke henter barnet til den fastsatte tid eller er forhindret i at hente barnet på grund af sygdom eller lignende, så kan du have krav på erstatningssamvær, og hvis det er et gentagende mønster, kan du ansøge om nedsættelse af mængden for samvær. Der er mange komplekse spørgsmål i sager om familieret og skilsmisse, for det er altid meget følsomme emner og situationer. Hvis du skal bruge en god advokat, som har sans for barnets behov, og som er ekspert i de juridiske spørgsmål om, hvordan din sag bedst kan fremstilles, så er der hjælp at finde hos foraeldremyndighed.dk, hvor du altid kan søge hjælp og vejledning. Det koster ikke noget at spørge, og du kan altid kontakte dem for at lære mere om, hvordan de kan hjælpe dig med fx erstatningssamvær.