Plej dine hænder med produkter fra badeanstalten.dk, fx med deres håndsprit eller flydende naturlige håndsæbe

Skønhedsprodukter

Når der kommet til personlig pleje og hygiejne, er der få steder som er bedre at starte med at kigge, end Badeanstalten lige nu. Den danske butik sælger et skønt udvalg af deres egne produkter, der blandt tæller håndsprit der effektivt renser og dræber mikroorganismer, og selvfølgelig overholder alle miljøstyrelsens retningslinjer. Ovre i kategorien med flydende håndsæbe er der bestemt også værd at tage et kig. Her finder man lækre og velduftende sæber til hænderne i bedste kvalitet. Læs mere herunder.

Håndsprit i pose, dispenser mm

Håndsprit er jo desværre ikke noget som nogen af os kommer uden om at bruge lige nu. Heldigvis findes der gode kvalitetsleverandører, der sørger for at levere håndsprit i ordentlig kvalitet, som effektivt dræber mikroorganismer på hænderne. Et af stederne er www.badeanstalten.dk. Her finder man både håndsprit i pose og i dispenser, samt flere nydelige holdere til opsætning på områder, hvor man ved der er ekstra meget brug for håndsprit, fx butiksindgange og lignende. Alle typer håndsprit man finder i kataloget hos producenten, lever op til alle miljøstyrelsens krav til denne type produkter, og holder generelt et højt niveau af kvalitet, helt sådan som det bør være.

Flydende håndsæbe med velduftende og naturlige ingredienser

Udover håndsprit producerer Badeanstalten også en række andre gode produkter. Blandt andet er de eksperter i lækker og velduftende flydende håndsæbe. I kategorien med flydende håndsæbe er der lige nu flere gode varianter at vælge imellem, fx agurk og mynte, håndsæbe med aktivt kul og hvid the. Alle slags flydende håndsæbe man finder i deres katalog, er produceret ud fra et ønske om at skabe gode naturlige håndsæber, der belaster miljøet i langt mindre grad, end det er tilfældet med traditionel håndsæbe. Besøg eventuelt selv deres hjemmesiden, hvis du vil vide mere om de forskellige spændende typer flydende håndsæbe.