Tag forbi Inpro A/S og find en flot sålbænk og sandsten fliser

Handel & Erhverv

Inpro A/S har siden 2002 forhandlet natursten med stor passion til kunder rundt om i hele Skandinavien. Sandsten fliser, trappetrin, bordplader eller sålbænke er bare en brøkdel af de valgmuligheder du står over for hos Inpro A/S. Med så meget at vælge imellem, kan du derfor vide dig sikker på at du aldrig går skuffet fra et besøg på www.inpro.dk.

Få en sålbænk i natursten med en flot effekt under vinduet

Enhver arkitekt ved, hvor vigtig en sålbænk er for en bygnings facade og udtryk. En sålbænk, der ikke matcher resten af bygningsstrukturen, trækker for megen opmærksomhed. Dog vil en perfekt sålbænk medvirke til et overordnet harmonisk blikfang. Skifer, marmor og kalksten er bandt de mange valgmuligheder, der efterfølgende kan behandles, sådan at de passer perfekt til dine behov. Hos Inpro A/S fås altså mange forskellige typer natursten, der kan bruges som blandt andet sålbænke, men mulighederne stopper ikke der. Mangler de for eksempel vindueskarme, trappetrin eller murafdækninger, kan udvalget af natursten plader også dække dette.

Dekorér dit hjem med flotte sandsten fliser

Indendørs er der også masser at vælge mellem, for eksempel når det gælder fliser til køkken, gang eller badeværelse. Er du på udkig efter det klassiske travertinlook bør sandsten fliser stå øverst på din liste. Sandsten fliser er et kontinuerligt populært valg—både for deres æstetiske og funktionelle kvaliteter. Vælger du sandsten fliser, kan du for eksempel være sikker på, at deres naturlige farver og grove tekstur, varmer dit hjem op visuelt og samtidigt giver optimal komfort. Derudover bliver sandsten fliser smukkere og smukkere ved brug, og besidder derfor en enorm slidstyrke. Vægter du æstetik, komfort og slidstyrke er sandsten fliser derfor det rigtige valg for dig. Inpro A/S har showrooms både i Billund og Køge, sådan at det er let for dig at gå på opdagelse i de mange teksturer og materialer enten fysisk eller digitalt på www.inpro.dk.